NADAL AMB ANIVERSARI A CENTRE D’ESTÈTICA RAME

Avui 22 de Desembre Centre d’Estètica Rame compleix 35 anys. Encara recordo amb tan sols 3 anys com es començava a crear de la ma de la meva mare, L’Amèlia, i amb la companyia de la incondicional Mercè, que avui encara treballa amb nosaltres; un projecte amb molta il•lusió i amb totes les incerteses del que era obrir un “negoci”.

Centre d’Estètica Rame va començar sent un petit local on es combinava la il•lusió per treballar amb l’estètica, juntament amb una gran quantitat d’objectes de regal, complements per a la dona i flors. Amb els anys va anar agafant força en el món de l’estètica i poc a poc aquell petit local anava ocupant més espai sense deixar de banda tots els altres complements. Avui encara ve gent a preguntar-nos si continuem fent flors!

La inquietud per voler fer les coses bé i oferir el millor va fer que es plantegés tenir una línia pròpia de productes que amb els anys ha adquirit la força i el respecte en el món dels cosmètics essent l’únic centre que disposa de firma pròpia de cosmètica.

Durant aquest anys, jo també he anat creixent al costat de Centre d’Estètica Rame, des de la vessant empresarial però, també des de la familiar i, tot i que vaig fer els meus estudis i exercir durant uns anys en l’àmbit de la salut dental, la meva inquietud pel món empresarial em feia mirar cada cop més cap aquell projecte que havia vist nèixer i que ara ja s’havia convertit en un gran centre d’estètica.

Ara ja fa gairebé 12 anys que vaig decidir encaminar el meu futur de la ma de Centre d’Estètica Rame. Vaig veure arribar la primera LPG que va ser un abans i un després en el sector de l’estètica corporal i, per a mi, el començament del que avui és la meva empresa. En aquest anys hem crescut en espai, i en l’actualitat el centre ocupa quasi 300m2 decorats amb estil. Disposem de 15 cabines d’estètica i una llarga llista d’aparells: 3 LPG, equips per a la reafirmació facial com la THERMAFINE, tot tipus de tecnologia corporal per a la destrucció del greix, la cel•lulitis, la reafirmació corporal, el drenatge, el bronzejat i la fotodepilació. A més, des de de fa dos anys i en exclusiva, comptem amb el CYCLONE, la revolució estètica en quant a la destrucció del greix.

El nostre objectiu ha estat continuar amb l’essència amb que va començar Centre d’Estètica Rame aquell 22 de desembre del 1977 però, aportant les millors tècniques i comoditats perquè puguem continuar creixent encara més.

Gràcies a tots els qui heu fet possible que avui estiguem considerats un dels millors centres en tot tipus de tractaments, des dels més bàsics fins als més complexos. No puc oblidar-me del meu equip, la Mercè, la Marta, l’Oksana, la Gemma, l’Alba, la Dori, la Joana, la Loreto i experts en micropigmentació i nutrició que, juntament amb ells, cada dia treballem per ser millors. I dels meus pares per haver fet possible aquest present pel que cada dia lluito i que demà serà el futur de la meva filla si així ho desitja.

Gràcies i a treballar per als propers 35 anys.

Marina Rulló Sarret
Gerent Centre d’Estètica Rame